Vacature/Stage

Beginnend  Assistent Accountant / Gevorderd Assistent Accountant / Relatiebeheerder

Ben jij op zoek naar leuke collega’s om mee samen te werken in een prettige omgeving? Vind jij het leuk om tussen de middag een rondje te lopen of soms na werktijd met je collega’s te sporten? Kan jij groeien in een dergelijke omgeving en ben jij ambitieus, gedreven en zoek jij een uitdagende baan?
Kappenberg Accountancy & Advies kan jou deze wellicht bieden. Voor de vestiging in Zeewolde zoeken we een ondernemende assistent-accountants met doorgroeimogelijkheden en daarnaast zijn wij op zoek naar een Relatiebeheerder met mogelijkheid tot participatie.

Voor deze vacature is het een vereiste dat je cliënten wilt ondersteunen en voorzien van advies. Als Assistent Accountant help je de cliënt bij de inrichting van de administratie, je stelt de financiële rapportages op. Samen met de cliënt denk je na over de onderneming en signaleer je behoeften en ontwikkelingen van de cliënt. Als relatiebeheerder ben je als eerste een aanspreekpunt voor de cliënten

Het spreekt voor zich dat wij jouw hierin volop begeleiden hierbij geven we je de ruimte jouw carrière verder te ontwikkelen.
Zie jij jezelf in één van deze functies, dan hopen wij gauw op een goed gesprek met jou! Wij vragen, maar gezien bovenstaande lijkt het ons dan logisch dat je beschikt over de volgende kwaliteiten:
• contactuele vaardigheden;
• resultaat- en kwaliteitsgerichtheid;
• drive;
• manier van samenwerken.

Onze toekomstige collega woont in de nabije omgeving van Zeewolde. Daarnaast beschik je over een afgeronde opleiding  hbo accountancy / bedrijfseconomie opleiding voor de functie van gevorderd assistent accountant of relatiebeheerder of eventueel mbo assistent accountantsopleiding voor de functie van Assistent Accountant.

Wij bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak. Vanzelfsprekend bieden wij jou als assistent-accountant een marktconform salaris en gebruikelijke secundaire arbeidsvoorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie.

Interesse: Stuur dan een sollicitatiebrief met cv t.a.v. de heer P. Kappenberg of e-mail naar patrick@kappenberg.nl .

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Patrick Kappenberg.  Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.