Vacature/Stage

Gevorderd Assistent Accountant

Ben jij op zoek naar leuke collega’s om mee samen te werken in een prettige omgeving? Vind jij het leuk om tussen de middag een rondje te lopen of soms na werktijd met je collega’s te sporten? Kan jij groeien in een dergelijke omgeving en ben jij ambitieus, gedreven en zoek jij een uitdagende baan?
Kappenberg Accountancy & Advies kan jou deze wellicht bieden. Voor de vestiging in Zeewolde zoeken we een ondernemende assistent-accountant.

Voor deze vacature is het een vereiste dat je klanten wilt ondersteunen en voorzien van advies. Je helpt de klant bij de inrichting van de administratie, je stelt de financiële rapportages op. Samen met de klant denk je na over de onderneming en signaleer je behoeften en ontwikkelingen van de klant.

Het spreekt voor zich dat wij jouw hierin volop begeleiden hierbij geven we je de ruimte jouw carrière verder te ontwikkelen.
Zie jij jezelf in deze functie, dan hopen wij gauw op een goed gesprek met jou! Wij vragen, maar gezien bovenstaande lijkt het ons dan logisch dat je beschikt over de volgende kwaliteiten:
• contactuele vaardigheden;
• resultaat- en kwaliteitsgerichtheid;
• drive;
• manier van samenwerken.

Onze toekomstige collega woont in de nabije omgeving van Zeewolde. Daarnaast beschik je over een afgeronde opleiding  hbo accountancy / bedrijfseconomie of eventueel mbo assistent accountantsopleiding.

Wij bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak. Vanzelfsprekend bieden wij jou als assistent-accountant een marktconform salaris en gebruikelijke secundaire arbeidsvoorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie.

Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures. Heeft u interesse stuur dan uw CV dan mailen wij wanneer er een vacature is of vraag ons je op de hoogte te houden.

Interesse: Stuur dan een sollicitatiebrief met cv t.a.v. de heer P. Kappenberg of e-mail naar patrick@kappenberg.nl .

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Patrick Kappenberg.  Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.