Over ons

Wie is Kappenberg Accountancy & Advies

Kappenberg Accountants & Belastingadviseurs is in februari 2007 gestart door Patrick Kappenberg in Zeewolde. Met ingang van 1 september 2015 zijn wij verder gegaan onder de naam Kappenberg Accountancy & Advies.

Wij zijn actief betrokken bij onze cliënten. Dit komt mede tot uitdrukking in het regelmatig informeren van onze cliënten over ontwikkelingen in wet- en regelgeving meestal persoonlijk en soms per e-mail. Daarnaast houden wij regelmatig contact met onze cliënten. Dit alles in een no nonsense sfeer en met korte lijnen. Wij zijn graag uw financiële reisgids maar niet alleen op afspraak.

Om onze kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants),  Auxilium Adviesgroep (branche organisatie) en bij het NOVAK. Daarnaast volgen wij regelmatig permanente educatie om u nog beter van dienst te zijn.

Patrick Kappenberg is vele jaren als NBA-Ambassadeur actief geweest waarbij hij studenten en scholieren lichting gaf over het beroep van accountant, maar ook ondernemers informeerde over wat een accountant voor u als ondernemer kan betekenen. Daarnaast is Patrick Kappenberg een aantal jaar lid geweest lid van de commissie MKB bij de NBA. Op dit moment is Patrick naast de kantoorwerkzaamheden voorzitter van de korpsraad van het kerkgenootschap van het Leger des Heils in Ede.

Wie werken er bij ons?

Patrick Kappenberg patrick@kappenberg.nl 46934
Accountant-Administratieconsulent/Belastingaccountant Bekijk pagina
Robert Flokstra robert@kappenberg.nl 47191
Relatiebeheerder Bekijk pagina
Mr. H.J. Kappenberg-van Loon FB hilda@kappenberg.nl Belastingadvies-kappenberg-persoonlijk-500px-e1415263045396
Fiscaal-jurist Bekijk pagina
Ellen Schokker ellen@kappenberg.nl 47224
Assistant-Accountant/Loonadministrateur Bekijk pagina
Wilko Buit wilko@kappenberg.nl
Assistent-Accountant  
Sindy Seinen sindy@kappenberg.nl
Secretariaat/administratief medewerker  
Karin Bruggink karin@kappenberg.nl

Assistent-accountant/Loonadministrateur