Over ons

Wie is Kappenberg Accountancy & Advies

Kappenberg Accountants & Belastingadviseurs is in februari 2007 gestart door Patrick Kappenberg in Zeewolde. Met ingang van 1 september 2015 zijn wij verder gegaan onder de naam Kappenberg Accountancy & Advies.

Wij zijn actief betrokken bij onze cliënten. Dit komt mede tot uitdrukking in het regelmatig informeren van onze cliënten over ontwikkelingen in wet- en regelgeving meestal persoonlijk en soms per e-mail. Daarnaast houden wij regelmatig contact met onze cliënten. Dit alles in een no nonsense sfeer en met korte lijnen. Wij zijn graag uw financiële reisgids maar niet alleen op afspraak.

Om onze kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants),  Auxilium Adviesgroep (branche organisatie) en bij het NOVAK. Daarnaast volgen wij regelmatig permanente educatie om u nog beter van dienst te zijn.

Patrick Kappenberg is naast zijn werk op kantoor ook regelmatig voor de NBA op pad om als NBA-Ambassadeur studenten en scholieren voor te lichten over het beroep van accountant, maar ook ondernemers te informeren over wat een accountant voor u als ondernemer kan betekenen. Daarnaast is Patrick Kappenberg lid van de commissie MKB bij de NBA.

Wie werken er bij ons?

Patrick Kappenberg patrick@kappenberg.nl 46934
Accountant-Administratieconsulent/Belastingaccountant Bekijk pagina
Robert Flokstra robert@kappenberg.nl 47191
Relatiebeheerder Bekijk pagina
Neflin de Weerdt neflin@kappenberg.nl
Assistant accountant/medewerker salarisadministratie Bekijk pagina
Mr. H.J. Kappenberg-van Loon FB hilda@kappenberg.nl Belastingadvies-kappenberg-persoonlijk-500px-e1415263045396
Fiscaal-jurist Bekijk pagina
Ellen Schokker ellen@kappenberg.nl 47224
Assistant-Accountant/Loonadministrateur Bekijk pagina