Detachering

Al geruime tijd klinkt uit de markt de vraag naar tijdelijke administrateurs, hoofden boekhouding, controllers en financieel managers. Wij zijn ook actief in interim dienstverlening en detachering. Kappenberg Accountancy & Advies levert professionals die deze vraag flexibel en efficiënt kunnen invullen.
Hoogwaardige interim-oplossingen

Kappenberg Accountancy & Advies staat hoogwaardige interim-oplossingen voor, wanneer het gaat om behoeften aan financieel-administratief personeel. Wij leveren ervaren, gekwalificeerde medewerkers die direct inzetbaar zijn en zodoende direct toegevoegde waarde leveren.

Onze interim-professionals kunt u onder andere inschakelen voor:

  • Overbrugging van vacatures;
  • Vervanging bij ziekte, zwangerschap of ontslag;
  • Extra bezetting bij groei- of reorganisatietrajecten;
  • Extra bezetting bij drukte;
  • Wegwerken van achterstanden;
  • Ontwikkeling of implementatie van nieuwe procedures en systemen.
  • Opzetten administratieve organisatie en interne controle
  • Inventarisaties

Interim-professionals

Om aan de vraag uit de markt te kunnen voldoen heeft Kappenberg Accountancy & Advies een aantal deskundige medewerkers in dienst en daarnaast hebben wij afspraken gemaakt met een aantal zelfstandige, financieel- administratieve professionals.
Werkwijze

Nadat de match tussen vraag door de cliënt en aanbod van de professional heeft plaatsgevonden, starten de werkzaamheden en daarmee de begeleiding van de professional. Daarbij fungeert Kappenberg Accountancy & Advies als vraagbaak op administratief en fiscaal gebied.

 

Doelstelling

De doelstelling van Kappenberg Accountancy & Advies is het invullen van uw vraag naar tijdelijke administrateurs, hoofden boekhouding, controllers en financieel managers.

Het grote voordeel voor uw organisatie is dat u ons personeel slechts tijdelijk aan u bindt. Onze mensen helpen u in de piektijden of in periode van sterke groei, zodat u het hoofd boven water houdt en overzicht op de situatie weet te behouden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over detachering